15 napos idojárásjelentés

 

Villámvédelmi felülvizsgálat és dokumentáció készítése BM 2/2002 I. 23. BM rendelet (MSZ 274) előírásai szerint.

A hatályos jogszabályok szerint szükséges üzembe helyezés előtti. (BM 2/2002 I. 23. BM r.) Valamint időszakos felülvizsgálatát, mely a 35/1996 BM rendelet az OTSZ- kiadásáról rendelkezik:

„A”-„B” tűzveszélyességi osztályba tartozó épületek, helyiségek és szabadterek esetén 3 évente szükséges a tűzvédelem villámvédelmi szempontjai szerint vizsgálni.

„C” tűzveszélyességi osztályba tartozó épületek, helyiségek és szabadterek esetén 6 évente szükséges a tűzvédelem villámvédelmi szempontjai szerint vizsgálni.

„D”-„E” tűzveszélyességi osztályba tartozó épületek, helyiségek és szabadterek esetén 9 évente szükséges a tűzvédelem villámvédelmi szempontjai szerint vizsgálni.

A vizsgálatokat több éves tapasztalattal és minden esetben fokozott körültekintéssel végezzük.

Minősítő iratokat két eredeti példányban megrendelő telephelyén nyújtjuk át, illetve postázzuk. Minősítés tartalmazza szükség esetén a helyszín és épület rajzokat, fényképmellékletet, szerkesztéseket a szükséges metszetekkel.

Amennyiben elkerülhetetlen a javítás, megrendelő kérésére részletes kiviteli dokumentációt készítünk többféle rendszer megközelítéssel a felhasználásra kerülő anyag díj kalkulációra, mellyel megkönnyítjük a döntés hozatalt. Tapasztalataink szerint a felfogó rudakkal, illetve csúcsokkal kialakított villámvédelmi berendezések 20-40 %-os költségcsökkentést is eredményezhetnek.

Szükség esetén azonnali jegyzőkönyvkészítés, mobil irodai szolgáltatással azonnali minősítő iratot prezentálunk az ország bármely pontján. Kézi és gépi formában is.

A piaci igények és az ISO auditálások elősegítése érdekében igény esetén „Adobe -pdf” formátumban digitális (CD/DVD/e-mail) formátumot tudunk biztosítani.

Kalkulációnál figyelembe vesszük az együttesen megrendelt egyéb vizsgálatokat, valamint a vizsgált terület.

Kivitelezőknek folyamatos kedvezményeket biztosítunk keretszerződés formájában.

Továbbá igyekszünk segíteni munkájukat már az építés előkészítő és építési folyamatában is, hogy a lehető leggördülékenyebb és ez által legjobb ráfordítási hatásfokkal gyors átadás átvételt tudjanak produkálni megrendelőjük felé.

 

Partnereink