15 napos idojárásjelentés

 

Cégünk 1990 óta van jelen a klíma- és légtechnikai berendezések és szolgáltatások piacán. Szakembereink magas színvonalon végzett munkájának és a cégvezetés megbízható üzletviteli gyakorlatának köszönhetően értékesítési és szolgáltatási tevékenységünk a kezdetektől folyamatosan bővül.

Értékesítési program

A kezdetektől fogva a minőségre és a szolgáltatások magas színvonalára törekedünk. A közel 3000 árucikket tartalmazó kínálatunkban az ágazat legnevesebb gyártóinak termékei találhatók meg, mint pl. az Ineos, Dorin, Castel, LU-VE, Technoblock, Bitzer, Bock, Bristol, Every Control, Fuchs, Onda, Dixell, Frigopol, Rhodia, a hűtős-klímás szerszámok terén beszállítónk a Refco, CPS, ITE, Mastercool és a Rothenberger.

Minőségtanúsítás

A kezdetektől fogva komoly hangsúlyt fektettünk arra, hogy folyamatosan fejlesszük termékkínálatunkat és szolgáltatásaink körét. Ügyfeleink sokéves lojalitása nagymértékben hozzájárult sikereinkhez. Magasan kvalifikált kereskedelmi és műszaki csapat áll partnereink rendelkezésére, legyen szó akár értékesítésről, akár tanácsadásról vagy tervezésről.

 

Partnereink