15 napos idojárásjelentés

 

Az LG Electronics már 7 éve világelső az értékesített légkondicionálók területén! "Az LG légkondicionálók kiváló minőségét a világon mindenhol elismerik." A JARN, a fűtés- hűtés és klímatechnika nemzetközileg elismert japán szakfolyóirata az LG-t választotta világelsőnek az értékesítés területén, miután egymás után hetedszer végzett az élen. 2000-ben 4,9 millió értékesített klímakészülékkel az LG megszerezte a világelső helyet, sőt 2005-ben és 2006-ban is több mint 10 millió készüléket értékesített, így 7 éve folyamatosan piacvezető. Az LG Electronics szerint ez a kimagasló teljesítmény elsősorban a folyamatos kutatásifejlesztési tevékenységének, a termékválaszték folyamatos bővítésének, valamint az igen szigorú, 6-szigma minőségbiztosítási rendszerének köszönhető. Az LG Electronics folyamatos erőfeszítéseket tesz világvezető pozíciójának megtartása, valamint a vevői elégedettség kivívásának és mindenkori kielégítésének érdekében.

 

 
 

 

Minőségi klímaberendezés Kínából. Kína egyik legnagyobb klímagyártója már Magyarországon is ismert márka lett. Igen kedvező árfekvésű klímaberendezésekből már jó pár üzemel vásárlóink körében. A termékválaszték a Midea klímaberendezések esetében is igen széleskörű.

 

 
 
     

 

A GenexAir több mint egy gyár, egy új beruházás, ez egy környezettudatos vállalkozás, mely Magyarországon, sőt Közép-Európában is egy egyedülálló létesítmény lesz. Egy "zéró emissziós" klímagyár épül - azaz terveik szerint kizárólag szél, nap és geotermikus energia felhasználásával üzemeltetik majd az épületeket, végezzik a gyártói tevékenységet, mindvégig szem előtt tartva környezetünk megóvását.

 

 
 

 

Gree Electric Appliances nevű gyár Kína egyik legnagyobb légkondicionáló gyártója, mely 1991-ben alakult. Éves gyártó kapacitása 3,5 millió berendezés.

 
 
     

 

A Panasonic minden terméke a minőséget jelenti. Így van ez a klímaberendezések esetében is. A berendezések a legújabb fejlesztéseket is tartalmazzák, melyek mind a kellemes környezet kialakítása érdekében lettek a berendezésekbe beépítve. Ilyen például az ionfrissítő, vagy az egyedi Panasonic fejlesztés: az oxigén zuhany.

 
 

 

A tökéletes TOSHIBA design előnyei a széleskörű alkalmazhatóságból, az alacsony zajszintből, a jobb levegőminőségből és a teljes körű kényeztetésből erednek. Ezt a kényelmet az igen pontos hőmérsékletszabályozás garantálja, amely mindenekelőtt az inverter technológia alkalmazásának köszönhető. Az inverter technológiával gyorsan elérhető a beállított hőmérséklet, majd az hőmérséklet ingadozás nélkül tartható.

 

 
 
     

 

A Mitsubishi Electric Split klímaberendezés modelljei a klimatizálandó helyiség nagyságához optimálisan alkalmazkodva sokféle változatban megrendelhetők éppen ez a sokféleség biztosítja a rugalmasság és a kényelem maximumát. A környezetbarát rendszereket a kültéri készüléket R410A hűtőanyaggal töltik fel.

 

 
 

 

A TEKNO POINT klímatechnika választékát jelenleg egy olasz-angol nyelvű katalógusban tudjuk bemutatni. Ha bármilyen kérdése lenne kérjük írjon az ajánlatkérés részben vagy telefonáljon.

 

 
 
     

 

Az Electrolux ismert márkanév Európában. A világ egyik legnagyobb háztartási gép gyártója mindig is ismert volt klímaberendezéseiről. A jelenlegi választékuk jó minőségű, kedvező árú klímaberendezésekből áll. Természetesen az Electrolux kínálatában megtalálhatja az egyszerűbb oldalfali kiviteleket is és a több beltéri egységgel rendelkező multi klímaberendezéseket is.

 

 
 

 

A márkanév megbízható középkategóriás klímaberendezést jelent. Letisztult formavilág és széles termékválaszték jellemzi a márkát. A választékban megtalálhatóak egyszerűbb kivitelű oldalfali klímaberendezések kedvező áron, vagy felszereltebb berendezések magasabb, de reális áron.

 

 
 
     

 

A Fujitsu General légkondicionáló berendezések tökéletes választást jelentenek mindenki számára. A FUJITSU GENERAL klímaberendezések magas minőséget és komfortot jelentenek a világ 110 országában. Széles palettája minden igényt kielégít a legkisebb oldalfali rendszerektől a legnagyobb VRF (Airstage) rendszerekig. Az inverteres Fujitsu General klímaberendezések a mindennapi életet sokkal komfortosabbá varázsolják. Az új DC inverteres rendszerek segítségével nagyobb teljesítményre és jobb hatékonyságra törekszünk. A Fujitsu General az első cég volt az európai piacon, aki bevezette a környezetkímélő R410A hűtőközeget. Ezen felül készülékeinket különböző speciális szűrőkkel láttuk el, melyek hozzájárulnak az Ön kényelméhez,a kellemes környezet kialakításához. A siker nem csupán a kutatás és fejlesztésre fordított befektetéseknek,a szigorú japán gyártási folyamatoknak, és a berendezések kialakításának köszönhető: forgalmazóink magas színvonalú szaktanácsadást, szerelést és szervizelést nyújtanak Önnek. A FUJITSU GENERAL klímaberendezésekkel Ön csúcsminőségű, hosszú élettartamú készüléket választ.

 

 
 

 

A HITACHI gyártmányú légkondicionálókról beszélve joggal állíthatjuk, hogy szinte árasztják a legfrissebb ötleteket és technológiai újdonságokat, innovatív termékskálát képviselnek, komfortosabb és élhetőbb környezetet teremtenek, ahol az emberek boldogan élhetnek és dolgozhatnak. Az is művészet, ahogy a környezetvédelem iránti felelősséggel végzik munkájukat. Az új termék tervezésénél már a legelső lépcsőben kezdődik az ökológiai gondolkodás, s ez végig kíséri a gyártás, telepítés, felszerelés és üzemeltetés folyamatátzéleskörű.

 

 
 
     

 

 • kedvező ár, megbízhatóság
 • Automatikus újraindítás
 • Üzemmódnak megfelelő légáramlás
 • Könnyű tisztíthatóság
 • BIO szűrő

 

 

 
 

 

Minőségi klímaberendezés Kínából. Kína egyik legnagyobb klímagyártója már Magyarországon is ismert márka lett. Igen kedvező árfekvésű klímaberendezésekből már jó pár üzemel vásárlóink körében. A termékválaszték a Midea klímaberendezések esetében is igen széleskörű.

 

 
 
     
 • Könnyű és egyszerű kezelhetőség,
 • Hűtő-fűtő üzemmód, környezetbarát hűtőközeg,
 • Kompakt és elegáns gömbölyített forma,
 • Levehető tisztítható védőrács,
 • Antibakteriális - elektrosztatikus - mosható szűrő,
 • LCD kijelzős programozható távszabályzó,
 • Független párátlanítás, fagytalanítás.

 

Sanyo klima